La procedència de la nostra carn.

A la nostra empresa, ens sentim orgullosos d’oferir carn de la més alta qualitat, i això inclou un compromís ferm amb el respecte pels animals i el medi ambient. La nostra filosofia es basa a assegurar que cada pas de la producció de carn sigui realitzat de manera responsable i sostenible.

  1. Cria responsable i benestar animal: Ens associem amb productors que comparteixen la nostra visió de respecte pels animals. Els nostres proveïdors crien els animals de manera ètica, garantint que tinguin accés a espais oberts i condicions de vida saludables. El benestar animal és una prioritat per a nosaltres, cosa que es tradueix en animals més saludables i feliços.
  2. Dieta natural i equilibrada: Els nostres animals són alimentats amb dietes naturals i equilibrades. Evitem l’ús d’hormones i antibiòtics innecessaris, cosa que permet que els animals creixin de manera natural i sense alteracions artificials. Ens assegurem que rebin una alimentació adequada per desenvolupar carns de gran qualitat i sabor.
  3. Impacte ambiental reduït: Estem compromesos amb la sostenibilitat ambiental i la conservació dels recursos naturals. Implementem pràctiques que minimitzen l’impacte ambiental de la nostra producció, com ara la gestió responsable de residus i la reducció de l’ús de recursos no renovables. Així mateix, treballem en l’optimització dels processos per reduir la nostra petjada de carboni i contribuir a la cura del planeta.
  4. Transparència i traçabilitat: Ens esforcem per ser transparents en tot el procés, des de la cria dels animals fins al lliurament final del producte. La nostra carn prové de fonts conegudes i fiables, cosa que ens permet assegurar la traçabilitat i qualitat de cada producte que oferim.

 

En conclusió, a la nostra empresa, ens prenem de debò la responsabilitat d’oferir carn de qualitat, respectant al màxim el benestar dels animals i l’equilibri amb el medi ambient. El nostre compromís amb la cria responsable, l’alimentació natural i el respecte per la natura ens permet proporcionar carn de primera qualitat, saborosa i produïda de manera sostenible. Cada mos de la nostra carn no només és una delícia per al teu paladar, sinó també una mostra del nostre compromís amb un futur més amable amb el planeta.

Entrades recents

Els nostres productes elaborats

Segueix-nos a

Informació
Segueix-nos a

Copyright 2023 © Tots els drets reservats – Pàgina desenvolupada per G2k

Financiado por la Unión Europea – NextGenerationEU: www.geladacarns.es